Onderhoudwinter 2022/2023.

Beste roeiers, het is tijd voor het winterseizoen en dat betekent dat we onderhoud doen aan de riemen en de sloepen.

Het riemenonderhoud vindt plaats op de JKvU. Op de maandagavond (coordinator Mark) en woensdagavond (coordinator Lindon) wordt hier gewerkt.

Het sloepenonderhoud vindt plaats in de loods van Geert Soede op een bedrijventerrein in Nieuwersluis (adres: Angstelkade 2a, unit 5.09). Daar wordt op maandagavond (coordinator Ted), dinsdagavond (coordinator Wim), zaterdagochtend (coordinator Geeke) en zaterdagmiddag (coordinator Geert) gewerkt.

We zoeken nog kluscoordinatoren voor de woensdag- en donderdagavond. Als je dat leuk vindt en een vaste avond in de week tijd hebt, neem dan contact op met Geeke.

Schrijf jezelf in de ”Onderhoud Roeiploeg” (in de bovenste balk) in de sportsplanner op tenminste 4 dagdelen van jouw voorkeur.

Naast de coordinator zijn er per dagdeel in de JKvU 4 extra mensen nodig en in de loods 4 tot 6 extra mensen nodig.

Let op: Wanneer jezelf NIET inschrijft, wordt je door de onderhoudscommissie ingedeeld op een dagdeel dat jou misschien niet uitkomt.

Wanneer je niet kunt moet je zelf zorgen dat je op dat dagdeel vervanging hebt. Dat kun je doen via de roeiploeg-utrecht whatsapp. Zet jezelf dan in de sportsplanner op rood en noteer in de memo door wie je vervangen wordt. Zorg er ook voor dat je op een ander moment je inzet komt inhalen.

De onderhoudscommissie houdt bij of iedereen zijn bijdrage levert aan het klussen.

Loods van Geert

De loods van Geert is het best bereikbaar met de auto. Er stopt geen bus. De loods ligt op 4.4 km fietsen (15 minuten) van station Breukelen. Daar zijn OV-fietsen te huur. Tip: probeer te carpoolen, kijk in het rooster wie er nog meer gaan klussen.

Let op: Het hek van het bedrijventerrein zit ’s avonds dicht. Je kunt links naast het hek parkeren en het laatste stukje lopen of even de coordinator bellen/app-en, zodat hij/zij vanuit de loods het hek open kan doen.

Google maps wijst je 20 meter te ver door. De ingang zit aan de achterzijde. Je moet links om de loods heen.